Een vereniging voor de jeugd

Het A.C.H.S. geluidsbedrijf beschikt over een niet geringehoeveelheid geluidsapparatuur. Met onze professionele Drive-in-show zijn wij erg bekend in onze gemeente, maar ook ver er buiten, worden we veel gevraagd. Verder hebben wij ook een karaoke-installatie wat altijd voor veel gezelligheid zorgt. Een disco of geluidsopdracht is door ons zo verzorgd en als u ons nu vraagt heeft u misschien vanavond al ruim 1500 Watt aan licht voor uw neus staan.

We hebben trouwens de beschikking over 2 Drive-in-shows, dus aan nee verkoop doen we niet. En wist u dat de A.C.H.S. Drive-in-show er niet alleen voor de jeugd is, maar ook voor de ouderen, met haar uitgebreide keuze van dansmuziek.

Verder doen wij ook aan geluidsversterking voor binnen & buiten, artiestenbegeleiding, organisatie van een playback & soundmixshow en toneel verlichting. Dit werk wordt allemaal door vrijwilligers gedaan die zodoende door deze ervaring zeer professioneel zijn. En de huurprijzen zijn erg laag.

Prijsopgaven of inlichtingen kunt u krijgen bij ons secretariaat,Tel. 0598 396749 (tussen 17.30 en 18.00) Mob. 06 53890713 b.g.g.Tel. 0598 391136. Het geluidsbedrijf staat ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel te Groningen.

Voor aanvragen van meer informatie klik hier of mail naar: disco@achs.nl

Ook heeft het bedrijf een BTW nummer, wij schrijven nota's met een apart BTW bedrag vermelding.

Onze slogan is: 
groot in uitvoering maar 
klein in prijs